FIN

Sangasten linnan ravintola sijaitsee linnan Metsästyssalissa. Tässä salissa ruokailtiin kreivi Bergin aikana vain erityisinä juhlahetkinä – silloin kun koko perhe oli kokoontunut yhteen tai vieraiksi oli saapunut kaukaisia ystäviä. Jokapäiväiset ateriansa kreivi nautti salin yhteydessä olevassa pienemmässä ruokailuhuoneessa. Metsästyssalin takkatulen loisteessa oli tapana kertoa lapsille  tarinoita metsästysretkistä. Takan viereiselle seinälle merkittiin linnan jokaisen lapsen nimet ja pituudet. Tänä päivänä voi Metsästyssalia käyttää pienemmissä juhlissa (aina 50 henkilöön asti). Isompien juhlien järjestämiseksi suositelemme Tanssiaissalia, jonne mahtuu jopa 150 henkilöä. Ryhmille oma ruokalista. Kesällä on avoinna myös kesäkahvila. Talvisin aukiolo vain etukäteistilauksesta. 
Yhteydenotto: (+372) 767 9300, info@sangasteloss.ee, www.sangasteloss.ee.

Sangasten Ruistalon (Rukki Maja) ravintolan ruokalistalla on tavallisten ruokien lisäksi myös ruokia, jossa on raaka-aineena käytetty enemmän tai vähemmän ruista. Suosittelemme kokeilemaan Ruistalon leipäpallosia, savunmakuista ruisleikettä tai possua rukiissa. Lapsille oma ruokalista, myös
ryhmille ruokalista. Asiakaspaikkoja 50, kesällä myös ulkokahvila. Avoinna joka päivä kello 11–22. Karaokeilta kerran kuukaudessa perjantaina.
Yhteydenotto: (+372) 766 9323 , info@rukkimaja.ee, www.rukkimaja.ee