FIN

Sangasten Käsityöpaja. Alueen kansallispukujen ja käsityöesineiden sekä matkamuistojen valmistusta ja myyntiä, työpajat: saippuanteko, kankaanpainanta. Myyntipiste Sangasten linnan yhteydessä.
Yhteydenotto: OÜ Heikal, (+372) 5671 1022, heilifreimanis@gmail.com.

Sangasten linnan matkamuistot. Linnan infossa on laaja valikoima paikallista käsityötä, alueen matkamuistoja, paikallisia tuotteita sekä linnan omia matkamuistoja.
Yhteydenotto: (+372) 767 9300, info@sangasteloss.ee, www.sangasteloss.ee.

Sangasten Ruistalon kauppa. Kauppa on avoinna kaikkina viikonpäivinä kello 9.00 - 19.00. Tarjolla on laaja ruoka- ja päivittäistavaravalikoima, alueen matkamuistoja ja ruistuotteita.
Yhteydenotto: (+372) 766 9323 , info@rukkimaja.ee, www.rukkimaja.ee.

Helenin puurohiutaleet. Sangasten paras puuronkeittäjä ja Eestin paras puurohiutaleiden tuottaja. Paikalliset perheet, koululaiset ja majoitusliikkeet tekevät makoisan aamupuuronsa juuri Helenin kaura-, tattari-, riisi- tai neljänviljanhiutaleista. Hiutaleita on myynnissä Sangasten linnassa ja Sangasten Ruistalossa.
Yhteydenotto: Sangaste Linnas AS, (+372) 748 8923, info@helen.ee, www.helen.ee.

Kotikalja, sahti, leipämaltaat ja mallastiivisteet Sangasten rukkiista. Juhlat eivät ole mitään ilman kotona pantua rukiista sahtia, kesän heinätalkootkaan eivät ota sujuakseen ellei kotikaljaa ole janojuomaksi, emännänkään leivänteko ei oikein luonnistu ilman ruismallastiivistettä. Nämätuotteet ovat myynnissä Sangasten linnassa ja Sangasten Ruistalossa.
Yhteydenotto: Malt OÜ, (+372) 5331 2212, malt2010@gmail.com.

Sangasten Hunaja (Sangaste Mesi OÜ). Sangasten onnellisten mehiläisten keräämä hunaja, hunaja- ja mehiläisvahatuotteiden valmistusta ja myyntiä, hunajan ja mehiläistenpitäjän ammatin sekä hunajatuotteiden esittelyä. Myynnissä Sangasten linnassa ja Sangasten Ruistalossa.
Yhteydenotto: (+372) 528 933, reinmanniste@gmail.com